Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
novost-slika
17.10.2014.

Osvrt Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika na aktualne pregovore u zdravstvu

Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske iznio je kritički osvrt na aktualne pregovore u zdravstvu te vas slijedom toga pozivamo da pročitate članak Siniše Kuhara "Pregovori u zdravstvu vode se u ozračju obmane i pritiska"

više...
novost-slika
15.10.2014.

Nastavak pregovora u Ministarstvu zdravlja

U ponedjeljak, 13. listopada na sastanku Povjerenstva za tumačenje Kolektivnog ugovora donijeta je nadopuna Zaključka 63. sa 12. sjednice Povjerenstva koja govori o načinu izračuna naknade plaće za vrijeme korištenja godišnjeg odmora.

više...
novost-slika
09.10.2014.

Referendum "Ne damo naše autoceste"

Referendum "Ne damo naše autoceste" naziv je nove inicijative koja će se provoditi od 11. do 25. listopada 2014. godine na području cijele Hrvatske.

više...
novost-slika
07.10.2014.

Dan neovisnosti

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara svim svojim članovima i građanima Republike Hrvatske upućuje čestitku povodom obilježavanja Dana neovisnosti.

više...
novost-slika
26.09.2014.

Referendum za bolji i pravedniji izborni sustav

"Birajmo zastupnike imenom i prezimenom" naziv je referendumske inicijative čiji je organizator udruga "U ime obitelji", a provodi se od 21. rujna do 05. listopada 2014. godine.

više...
novost-slika
26.09.2014.

HTV emisija Otvoreno

Tema HTV-ove emisije Otvoreno emitirane u četvrtak, 25.rujna 2014. godine bila je javna reorganizacija bolničkog sustava, tzv. Master plan bolnica koji postavlja mnoga pitanja poput ukidanju bolnica, plaćanju zdravstvenih usluga, čekanje zdravstvenih pregleda i drugih problema s kojima se susreće zdravstveni sustav Hrvatske.

više...